Bijlage 1 - Gebruikt Playmobil ® materiaal

Voor het uitbeelden van de verkeerssituaties is gebruik gemaakt van Playmobil ® poppetjes en voertuigen. Hierdoor heeft alles 1 schaal en het materiaal is ook zeer duurzaam. Aan de voertuigen zijn middels schroeven of kabelbinders (de fietsen) aan meubelhoeken van 30mm bevestigd zodat ze in de kist gemonteerd konden worden.

Er is gebruik gemaakt van de volgende Playmobil ® producten:

leskist playmobil 1Nummer 4316 “Follow me” wagen als opvallende auto door lichte kleuren. Deze auto is middels rode en gele leds voorzien van verlichting. Het poppetje is gebuikt als opvallende wandelaar dankzij het oranje hesje.


 

leskist playmobil 2Nummer 4483 “Cityvan” als onopvallende auto door donkere kleuren. Ook deze auto is middels rode en gele leds voorzien van verlichting. Het poppetje is gebruikt als opvallende wandelaar dankzij haar lichte kleding.

leskist playmobil 3Nummer 4426 “Rallymotor” als onopvallende motor door donkere kleuren. De motor is middels rode en gele leds voorzien van verlichting.
leskist playmobil 4Nummer 3164 “Politiefiets” als onopvallende fiets door donkere kleuren.leskist playmobil 5Nummer 4403 “Postbode met toebehoren”. De fiets en postbode zijn voorzien van reflecterende stickers en gebruikt als opvallende fietser. Het andere poppetje is gebruikt als onopvallende wandelaar door haar donkere kleding.leskist playmobil 6Nummer 4609 “Politie radarcontrole” is gebruikt als opvallende wandelaar dankzij het oranje hesje.leskist playmobil 7Nummer 4618 “Scholier” is gebruikt als onopvallende wandelaar doordat er geen reflectie op de rugzak zit.leskist playmobil 8Nummer 4631 “Non” is (zonder cape) gebruikt als onopvallende wandelaar door haar donkere kleding.
leskist playmobil 9De hond uit nummer 4644 voor de vraag over straatverlichting.